Com canviar la bateria d’un SAI

Com canviar la bateria d’un SAI

És possible que tinguis un SAI a casa o a la feina, són aquest aparells de la mida d’una caixa de sabates o menys (encara que n’hi ha de la mida d’una habitació) que serveixen per alimentar els ordinadors quan se’n va la corrent i evitar que s’hi produeixin danys. El problema, és que a dins porten una bateria i al cap d’un o dos anys ja no funcionen bé i què fem? doncs llençar-los i comprar-ne un altre, doncs no! confused

Potser no saps que simplement, cal canviar la bateria a un cost molt menor al d’un SAI nou i tornarà a funcionar. Per un costat estalviem diners i per l’altre cuidem el medi ambient.

He preparat aquest tutorial amb un SAI TRUST PW4055-T 55VA, el procediment pot ser molt similar amb el teu. Bàsicament, necessitarem un tornavís d’estrella i la bateria de recanvi, bé doncs comencem:

Aquí hi podem veure el SAI en qüestió.

Trust 55va

Primer descargolarem els bisos que he marcat. Necessitarem un tornavís d’estrella una mica llarg.

Trust 550va

Donem la volta al SAI amb compte i traurem la tapa.

Trust 550vaDesendollarem els cables positiu (Vermell) i negatiu (Negre) i retirarem la bateria.

Trust 550va

En aquest cas, he optat per una bateria amb una mica més gran que la d’origen per guanyar duració, però et recomano que posis una bateria amb el mateix voltatge / amperatge que la original.

Trust 550va

Col·loquem la bateria nova i els cables amb el seu color corresponent.

Trust 550va

Tornem a posar els cargols.

Trust 550va

I ja ho tenim, un cop engeguem el SAI hauria de funcionar perfectament, si no és així el problema serà del circuit o un altre i no n’hi haurà prou amb canviar la bateria, però la majoria de vegades amb canviar la bateria n’hi ha prou.

Trust 550va

Temps Necessari: 20 minuts. Cost: 15 €.

Espero que aquest petit manual us faci servei, ens veiem aviat!

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

 

No Comments

Post A Comment