Energia lliure per tothom amb el revolucionari generador elèctric QEG

Energia lliure per tothom amb el revolucionari generador elèctric QEG

Avui toquem un tema que se surt una mica de la informàtica però com que s’ha patentat sota llicència Open Source o de codi obert i gratuït per tothom i a més, si compleix el que promet, pot suposar una revolució energètica mundial o allò que portem tant de temps esperant per alleugerir el desgast del nostre planeta, he pensat que és una gran notícia.

Open Source o de codi obert suposa que el que està sota aquesta llicència és de lliure distribució, el codi font està inclòs o es pot obtenir i pot ser modificat entre d’altres avantatges. Normalment es fa servir aquesta llicència per distribuir lliure i gratuïtament programes informàtics però com podem veure, en aquest cas també s’ha optat per aquest tipus de llicència.

El generador QEG o Quantum Energy Generator, està basat en una patent de domini públic del genial inventor Nicola Tesla del 2 d’octubre de 1888 (390,414), que ha sofert una sèrie de modificacions per tal de ser més eficient. Els seus creadors asseguren que la versió domèstica pot subministrar de 10 a 15 kW a 125 o 220-230 v de forma continua i atenció: Auto-alimentat, ja que només cal alimentar-lo en el procés inicial i llavors el generador produeix més energia de la que consumeix. Això és molt agosarat, ja que fa molt temps que es busca una màquina de moviment perpetu i es creia que no es podria trobar mai, fins ara.

Per tot el món s’estan construint generadors QEG i al mateix Youtube es poden veure diversos vídeos al respecte:

https://www.youtube.com/watch?v=4OE5LFMwH9E

Els manuals de construcció del generador es poden descarregar gratuïtament de la seva pàgina web.

Esperem que aquesta iniciativa ajudi fer un món millor.

Fins aviat!

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment