Escriptori remot gratis amb Remote Utilities

Escriptori remot gratis amb Remote Utilities

Bon dia a tothom, avui en dia poder connectar-nos remotament als nostres ordinadors pot ser una eina molt pràctica. Hi ha diversos programes tant gratuïts com de pagament per poder fer-ho i avui us parlaré d’un d’ells, Remote Utilities. L’avantatge principal d’aquest programa és que és gratuït tant a casa com a l’empresa podent-se instal·lar fins a 10 ordinadors màxim i que a més funciona bé.

Per començar anirem a la seva pàgina web http://www.remoteutilities.es i descarregarem el Viewer (Visor) i el Host (Hoste). Caldrà instal·lar el Viewer a l’ordinador des d’on ens connectarem i el Host a la màquina que volem veure i controlar. El funcionament és molt fàcil, bàsicament quan instal·lem el Host amb les opcions per defecte ens demanarà una paraula de pas, d’aquesta manera evitarem que una altre persona es connecti al nostre ordinador.  Llavors fent clic amb el botó dret sobre la nova icona que ens apareixerà a baix a la dreta (àrea de notificació), farem clic a Internet ID connection settings i llavors a Get new ID i prendrem nota d’aquest número.

Llavors instal·larem el Viewer a la màquina des d’on ens connectarem, farem clic a Add new connection i posarem el ID que ens han donat anteriorment. Finalment si tot ha anat bé ens demanarà la paraula de pas de l’ordinador de destí, la posarem i podrem controlar-lo gairebé com si fóssim a davant.

Teniu un manual detallat en aquest enllaç.

Espero que us sigui practic. Fins aviat!

Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona - dactil
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment