Generador de contrasenyes gratis per PC

Generador de contrasenyes gratis per PC

Avui us presento un programa per poder generar contrasenyes fàcilment amb el vostre ordinador i a més, és gratis! Es diu PWGen i el pots trobar a la Softpedia.

Un cop l’hagis baixat, l’hauràs d’instal·lar. És ben fàcil, li direm a tot següent i obrirem el programa des de la seva icona. Llavors, s’ens obrirà una finestra com aquesta:

PWGen

El funcionament és ben fàcil, encara que només està en anglès i alemany no passa res, bàsicament li direm a Lenght la llargada de la contrasenya, en aquest cas 12, a Character set jo personalment selecciono easytoread perquè són més fàcils de llegir i finalment, si fem clic a Generate, ens crearà una contrasenya nova.

PWGen

Si volem complicar-ho una mica més, hi podem afegir paraules marcant la següent caixeta que diu Include words. Farem clic a Generate per veure què passa.

PWGen

Fins aquí el funcionament bàsic, hi ha moltes més opcions com poder generar múltiples contrasenyes a la vegada, encriptar el text del porta-papers i d’altres però crec que la majoria amb el que hem vist, en tenim prou.

Espero us sigui d’utilitat.

Fins aviat!

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment