MANTENIMENT INFORMÀTIC PER EMPRESES

Benvingut/da. Necessites solucions a nivell informàtic per la teva empresa? Oferim serveis de manteniment informàtic amb revisions mensuals per tal d’estar segur que tot sempre està en bones condicions. El manteniment ofereix una millor prevenció i control de la instal·lació per tal que els problemes i aturades siguin les mínimes possibles.

El nostre servei de manteniment informàtic no sols garanteix la continuïtat de les teves operacions comercials, sinó que també et proporciona un millor control i prevenció de problemes, minimitzant les parades i els contratemps inesperats. El nostre objectiu és proporcionar una gestió eficient i eficaç del teu sistema, evitant que els petits problemes es converteixin en grans dificultats.

Per què triar els nostres serveis de manteniment informàtic per a empreses? Aquí et presentem algunes raons:

  • Marques d’Alta Confiabilitat: Treballem amb marques de fiabilitat contrastada com Microsoft, Dell o SonicWall, garantint la qualitat i la durabilitat de la teva infraestructura de TUI
  • Certificacions Oficials: Comptem amb la certificació oficial Microsoft MCSA i MCTS, la qual cosa assegura que el nostre equip està altament capacitat i llest per a afrontar qualsevol desafiament tecnològic que pugui sorgir.
  • Suporti multicanal: Brindem assistència telefònica a través del nostre número gratuït 900, control remot i també suport in situ, assegurant-nos que sempre estiguis cobert, sense importar la naturalesa del teu problema de TI.
  • Inspeccions Mensuals: Ja sigui a través d’una visita o connexió remota, realitzem una revisió completa dels equips cada mes. Aquesta revisió inclou la revisió mèdica d’antivirus, tallafocs, errors, components de maquinari i programari, i instal·lació d’actualitzacions necessàries per a mantenir els teus sistemes al dia i assegurances.
Mantenimiento informático Sabadell

Entenem que cada empresa té necessitats úniques. Per això, personalitzem els nostres serveis per a adaptar-nos als teus requeriments específics. Contacta amb nosaltres avui mateix per a descobrir com podem ajudar la teva empresa a prosperar en un món cada vegada més digital.

Si desitges més informació ens pots trucar al telèfon 931 20 66 32 i t’atendrem encantats o si ho prefereixes pots demanar un pressupost online: