Traductor de Google, una bona eina

Traductor de Google, una bona eina

Si alguna vegada necessiteu traduir un text o una pàgina web, podeu utilitzar el traductor de Google, un servei gratuït i que funciona prou bé, només has d’anar a https://translate.google.cat, seleccionar del menú de l’esquerra l’idioma d’origen (o seleccionar “Detecta l’idioma” i ho farà automàticament), del menú de la dreta l’idioma al que vols traduir, escriure o enganxar un text i per últim, prémer el botó tradueix.

Porva Google TranslateLes traduccions, no són perfectes, però pot ser força útil. També tens l’opció de traduir una pàgina web completament i navegar per la web traduïda, cosa que, pot ser pràctica per mig entendre un lloc web, escrit en un altre idioma. Per fer la prova, he traduït la web de dactil al japonès.

Google TranslateDactil al japonès

Fins hi tot pots dictar de veu el que vols traduir, però no és el més recomanable, ja que és més exacte escriure.

opcions google 1
Selecció d’entrada per veu

També, si fem clic a sobre de la icona de l’altaveu, escoltarem el que hem traduït, la següent icona, ens permet, si hem escrit una paraula,  veure uns exemples d’aplicació en l’idioma de destí, la Ä ens escriu la fonètica i per últim podem puntuar la traducció si ens ha estat útil o no.

opcions google
Menú d’eines 

Si tens un compte de Google, et pots crear també una llibreta on s’hi desen les frases que vulguis, per consulta posterior.

Guia de conversa

Bé, doncs, ខ្ញុំសង្ឃឹមថានឹងឃើញអ្នកក្នុងពេលឆាប់.

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment