WeTransfer, la manera d’enviar coses per Internet

WeTransfer, la manera d’enviar coses per Internet

Gairebé a tots, ens toca enviar fotos, vídeos o un fitxer per internet, el problema és que si ho vols fer per correu, hi ha una limitació normalment d’uns 25 megues, ¿què fer, en cas que vulguis enviar més? WeTransfer.

WeTransfer

Panell de control de WeTransfer

El sistema és molt senzill, l’únic que has de fer, és anar a la seva web https://www.wetransfer.com, fer clic sobre “Add files” i anar afegint els fitxers que vols enviar, pot ser més d’un i tens fins a 2 Gbytes de límit. Llavors escrivim el correu de la persona a la qual li volem enviar. El següent espai és per posar el nostre correu electrònic o sigui, per tal que ens identifiquin i al següent hi escriurem el missatge que volem enviar a la persona.

Un cop fet això, fem clic a sobre de “Transfer” i veurem que comencem a enviar els fitxers.

Captura de pantalla 2014-06-09 a les 20.55.59WeTransfer

Progrés d’enviament de WeTransfer

Quan hagi acabat, el destinatari rebrà un correu electrònic amb un enllaç per descarregar els fitxers que estarà disponible una setmana, així de senzill.

WeTransfer
Exemple del correu que rebrà el destinatari

I això és tot, si necessites enviar més de 2 Gbytes, hauràs de passar a la versió “plus” o sigui, de pagament. També et permetrà altres “pijades”, com personalitzar els teus enviaments o definir una paraula de pas (però això, també ho pots fer comprimint el fitxer amb contrasenya).

Bé doncs, que envieu força.

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment