Windows Update no actualitza mai i es queda buscant…

Windows Update no actualitza mai i es queda buscant…

Bones a tots/es. Avui parlarem d’un cas que ens hem trobat en alguns ordinadors que no es poden actualitzar. Windows en totes les seves versions disposa d’actualitzacions per tal de corregir problemes de seguretat com per exemple els últims Wannacry o Petya i és molt recomanable tenir-les al dia però en alguns casos ens podem trobar que per algun motiu desconegut, el nostre sistema operatiu no actualitza i es queda buscant actualitzacions eternament, especialment en la versió 7 de Windows, si aquest és el teu cas segueix llegint.

El que farem per mirar de solucionar aquest problema és primer de tot aturar el servei d’actualitzacions automàtiques de Windows, això ho farem prement les tecles Windows + R i escrivint services.msc amb el qual obrirem els serveis, també es pot fer anant al botó d’inici i escrivint services.msc i prement enter.

Seguidament aturarem el servei anomenat Windows Update temporalment.

Llavors hem de descarregar i instal·lar manualment les següents actualitzacions, us posaré el número que les identifica, busqueu-les directament a Google i baixeu la versió que toca per el vostre sistema operatiu ja sigui de 32 o de 64 bits. Els enllaços que us poso a continuació són per Windows 7 64.

  1. KB3172605
  2. KB3020369

Una vegada instal·lades les dues actualitzacions, reiniciarem l’equip i provarem a cercar actualitzacions de nou, recomano deixar-lo una bona estona cercant ja que pot ser que trigui. Si tot ha anat bé us trobarà una pila d’actualitzacions, bàsicament totes les que no havia posat fins a data d’avui i poden ser centenars.

Per últim només ens quedarà activar de nou el servei d’actualitzacions.

Espero que aquest consell us sigui d’utilitat, nosaltres hem pogut arreglar vàries màquines que no actualitzaven amb aquest sistema.

¡Fins aviat!

Font: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-update/windows-update-run-forever/d2daf83d-3759-e011-8dfc-68b599b31bf5

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites assessorament? Telèfon gratuït 900 834 907

Tags:
No Comments

Post A Comment