Com compartir internet des de l’iPhone

Com compartir internet des de l’iPhone

Ara que venen les vacances, va molt bé poder desconnectar una mica i desintoxicar-se de tant twitter, facebook i coses per l’estil, però pels que no pugueu estar sense internet als vostres ordinadors portàtils i tauletes i tingueu un iPhone, potser no sabíeu que podeu compartir la tarifa plana del telèfon, amb la resta de dispositius.

És molt possible que tinguis una tarifa plana al teu telèfon mòbil, pot ser d’un giga de dos o més, això vol dir que sempre tens internet allà on vagis, el cas és que si tens un portàtil o una tauleta amb Wi-Fi et pot interessar connectar al telèfon i aprofitar aquesta tarifa plana per tenir internet a l’apartament de cap de setmana, la platja o qualsevol altre lloc.

¿Com es fa? 

Vinga doncs comencem, el primer que has de fer és activar la connexió compartida des de l’iPhone, això es fa des de menú Configuració / Compartir Internet.

foto 1

 

Llavors hem d’activar l’ús compartit fent clic a la boleta fins que es posi verd.

Compartir Internet iPhone 3

En aquest mateix menú, podem seleccionar la contrasenya que volem per la nostra xarxa i el nom de la xarxa el podem veure al principi, en aquest cas és “iPhone4s” ja que és el nom del telèfon, això també es pot canviar si ho desitges, però de moment ho deixarem així. Un cop fet això automàticament s’activa una xarxa Wi-Fi des del nostre telèfon, que pot donar internet a a qualsevol dispositiu que tingui Wi-Fi.

Ara només ens queda anar al dispositiu que volem connectar, si mirem les xarxes visibles des del nostre ordinador, per exemple, veurem que n’hi ha una amb el nom del nostre telèfon.

Wi-Fi

La seleccionarem i posarem la paraula de pas que surt a l’apartat de compartir internet de l’iPhone i si tot ha anat bé, ja tindrem internet gràcies a la tarifa plana del telèfon.

Coses que cal tenir presents

Primer, no fer servir a l’estranger, ja que en aquest cas et trobes en “roaming” que es diu i et poden clavar una “xufla” a la factura següent impressionant. En principi, que jo sàpiga, aquest servei és gratuït per la majoria de companyies de telefonia mòbil, però si en vols estar més segur, els pots trucar per preguntar. Lògicament la teva tarifa plana del telèfon es va gastant, per exemple si tens un giga, quan el superis el que passarà, és que la velocitat d’internet es reduirà considerablement, però no deixaràs de tenir servei.

Bé doncs, a tots els que ho feu servir, bona navegació.

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment