Impressores Epson Ecotank, per fi estalviarem en tinta

Impressores Epson Ecotank, per fi estalviarem en tinta

Estalviar en tinta és una prioritat per particulars i empreses i sempre he trobat que el sistema actual de cartutxos d’impressora és una barbaritat, el fet de canviar de cartutx cada vegada amb el cost que suposa el plàstic, embalatge, el xip que porten, etc… provoca que siguin cars i portin molt poc líquid, doncs bé sembla que això té els dies comptats o els podria tenir.

Finalment a un fabricant se li ha ocorregut una solució simple i pràctica, en aquest cas a la marca Epson, els quals acaben de treure una nova gama d’impressores anomenada Ecotank que no porten cartutxos de tinta sinó que comprem ampolles plenes de tinta les quals buidem a dins de la impressora.

Estalviar en tinta Epson Ecotank
Segons el fabricant podem estalviar fins a un 70 % amb aquest nou sistema a més no cal dir-ho de cuidar el medi ambient. De sèrie les impressores vénen carregades de tinta, segons el fabricant el model més econòmic pot fer fins a 4000 pàgines en negre i 6500 pàgines en color de sèrie i el superior fins a 11000 pàgines en negre i 11000 en color.

Francament m’ha agradat molt la iniciativa i he cregut que seria bo compartir-ho amb tots vosaltres, estic desitjant provar-ne una per veure si realment ofereixen el que prometen.

Per cert nosaltres distribuïm aquest producte, si hi esteu interessats només ens heu de trucar gratuïtament al 900 834 907.

Fins aviat!

dactil Mantenimiento Informático para empresas de Barcelona
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment