Gimp, el Photoshop gratis

Gimp, el Photoshop gratis

Avui us parlaré d’una alternativa gratuïta al genial programa d’edició fotogràfica Adobe Photoshop que si bé com dic funciona molt bé, potser et pot interessar saber que existeix un programa de característiques similars i a cost zero que es diu GIMP, bé doncs comencem.

El primer que farem és anar a la seva pàgina web www.gimp.org i descarregar-lo. Hi ha versions per tots els gustos, tant per Mac, Windows o Linux segons el gust que més t’agradi, els bojos de la informàtica com jo que treballem i juguem amb els tres sistemes operatius ho agraïm.
Gimp
A la seva web pots escollir baixar-lo directament o via Torrent.

Bé doncs, un cop baixat l’instal·larem.

Gimp
Programa d’instal·lació de GIMP. En aquest cas versió 2.8.

Gimp

Un cop haguem instal·lat el programa al nostre ordinador ja el podrem obrir. Aquest és l’aspecte que té el programa amb una foto que he posat de París nocturna.

GIMP

Si estàs acostumat a Photoshop veuràs que hi ha algunes eines que s’assemblen molt, en canvi com és lògic per altres coses pots necessitar un temps per acostumar-t’hi. Et recomano per començar si no trobes el que busques, que despleguis vàries eines que podràs trobar al menú Finestres / Diàlegs encastables.

Us deixo l’enllaç al manual que podeu consultar fent clic aquí per si necessiteu ajuda i voleu donar-li una oportunitat al programa, val la pena!

Bé doncs, espero que aquest consell us sigui d’utilitat. ¡Fins aviat!

dactil Mantenimiento Informático para empresas
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites assessorament? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment