Què fer si Avast detecta Contaplus com a virus

Què fer si Avast detecta Contaplus com a virus

L’antivirus Avast i Contaplus de vegades no es porten massa bé, en alguns casos es pensa que és un virus i elimina el fitxer SPPG.exe que es troba a la carpeta GrupoSP.

En cas que t’hagi passat cal desactivar Avast, compte, desactivar no desinstal·lar, anar al “baúl de virus” de l’Avast i restaurar el fitxer detectat com a virus SPPG.exe a la seva ubicació original, llavors posarem una excepció en l’Avast a aquest fitxer per tal que no l’analitzi i així, no ens torni a passar el mateix.

Per últim, haurem de demanar a Sage que és l’empresa que fa el Contaplus, que ens envii el programa repairsppg.exe, un cop el tinguem al nostre ordinador l’instal·larem i Contaplus començarà a funcionar de nou. Recordeu per acabar a tornar a activar la protecció de l’Avast creuant els dits, esperant que no torni a passar.

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

Tags:
4 Comments
 • Antonio
  Posted at 19:11h, 17 novembre Respon

  Hola, a mi me ha pasado, he hecho todo y entonces cuando abro el contaplus no se abre. Los de SAGE dan como solución que ME ACTUALIZE por que tengo un una versión antigua, que si no, nada de nada. Es decir PASAR POR CAJA.
  Por suerte he encontrado el disco original y he gastado la segunda instalación, reinstalando todo y después recuperando la copia de seguridad.

  Es curioso que un Antivirus haya actuado como un virus. Casualidad? no creo, conociendo el “pase por caja” de SAGE.

  Saludos

  • dactil
   Posted at 12:53h, 18 novembre Respon

   Hola Antonio, ¿les pediste el repairsspg.exe? a mi después de recuperar el sppg.exe del baúl tampoco se me abría hasta que le pasé ese programa hecho por SAGE y así no tuve que reinstalar, lo que no sé es si te lo dan si no tienes mantenimiento. 🙁

   Un saludo

 • Antoni Serrano
  Posted at 22:40h, 26 gener Respon

  He seguit tots els passos que dius i com que no funcionava, seguint instruccions donades pel majorista oficial d’Avast he modificat la data del fitxer ContaPlw.exe que és el que Avast ha posat al bagul i li he posat la que apareix en el bagul i tampoc funciona.
  Estic molt preocupat. Tinc tota la comptabilitat de 2014 i haig de fer gestions administratives.
  No entenc que Avast no doni una solució ràpida als seus clients.
  Em vaig fer de pagament el novembre passat.
  Segons sembla pel que diuen alguns usuaris en el blog del majorista, hi ha gent a qui la solució proposada funciona, però a mi no.
  Em crida l’atenció que en aquest blog es diu que el fitxer que va al bagul és el SPPG.exe. En el meu cas, el que ha segrestat Avast cap al bagul ha estat ContaPlw.exe.
  Si em podeu ajudar us ho agrairé.
  Antoni Serrano

  • dactil
   Posted at 17:48h, 27 gener Respon

   Hola Antoni, vàries coses, primer de tot, ¿tens servei de manteniment amb SAGE? jo crec que hauries de parlar amb SAGE abans que amb avast, tal i com comento al escrit inicial, jo vaig aconseguir solucionar-ho mitjançant el programa repairsppg.exe però no sé si SAGE et facilitarà aquesta eina si no tens manteniment contractat, és possible que et puguin orientar tal com van fer amb mi. Per altre banda, tens còpia de seguretat actualitzada? ho dic perquè una altre opció seria desinstal·lar / instal·lar el programa i restaurar la copia. Quedo a l’espera. Si vols contractar els nostres serveis d’ajuda per control remot ens pots trobar al 900 834 907 o també et puc ajudar en el que pugui des d’aquí.

Post A Comment