Com reparar l’arxiu de dades d’Outlook

Com reparar l’arxiu de dades d’Outlook

Microsoft Outlook, desa els correus, les tasques, etc, en un fitxer amb extensió .pst. De vegades, és necessari reparar aquest fitxer per tal de que el programa funcioni amb normalitat, això s’aconsegueix mitjançant una eina que ve de sèrie, que es diu ScanPST.exe, el problema és que segons la versió d’Outlook que tinguem aquesta eina està a una carpeta o una altre. Abans de començar a fer la reparació del fitxer, hem de localitzar aquesta eina, si voleu saber on es troba en el vostre ordinador, us recomano passar per la web de Microsoft on apareixen les ubicacions segons la versió que tingueu d’Outlook:

Ubicacions SCANPST

Un cop haguem localitzat el programa SCANPST l’obrirem.

Scanpst

Llavors cercarem al nostre ordinador l’arxiu de dades que volem reparar, segons la versió de Windows, es desa a una ubicació o una altre, us recomano passar per aquesta altre pàgina de Microsoft per veure a quina ubicació el trobareu segons la versió de Windows que tingueu:

Ubicacions PST

Seleccionarem l’arxiu de dades que volem reparar i farem clic a Reparar, recomano marcar la opció de fer una còpia de seguretat de l’arxiu abans.

scanpst3

Quan hagi acabat, Outlook s’hauria d’obrir amb normalitat.

Si estàs pensant utilitzar un programa diferent i gratuït et recomano Mozilla Thunderbird, passa per aquesta pàgina si en vols saber més coses.

Fins aviat!

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

 

No Comments

Post A Comment