AUDITORIES

Vols saber en quin estat es troba la teva instal·lació informàtica? Nosaltres ens n’encarreguem. Ens desplacem a les teves instal·lacions i fem un estudi complet dels ordinadors, software, cablejat, sistema de còpies de seguretat, etc… Mitjançant una auditoria es pot tenir un informe personalitzat d’àrees importants com per exemple:

Si la configuració és correcta.
Si compleixes amb la legalitat.
Si hi han punts febles en la seguretat.
Si les còpies de seguretat són adequades.
Consells i bones pràctiques.

Auditoria informatica

Les auditories informàtiques són una eina crucial per a qualsevol empresa que vulgui garantir la seguretat, eficiència i conformitat de la seva infraestructura tecnològica. A través d’aquest servei, avaluem el teu maquinari, programari, xarxes, sistemes de seguretat, polítiques d’ús i més, brindant-te un panorama complet del teu entorn de TI.

  • Anàlisi Detallada: Les nostres auditories comencen amb una anàlisi detallada de la teva infraestructura tecnològica. Això inclou l’examen de servidors, estacions de treball, dispositius de xarxa, sistemes operatius, aplicacions i bases de dades, entre altres.
  • Avaluació de Seguretat: La seguretat de TU és fonamental en l’era digital. Avaluem els teus sistemes i protocols de seguretat per a identificar qualsevol vulnerabilitat que pugui posar en risc la teva informació i operacions.
  • Revisió de Polítiques i Procediments: Revisem les teves polítiques i procediments actuals per a assegurar-nos que estiguin alineats amb les millors pràctiques de la indústria i compleixin amb qualsevol normativa aplicable en el teu sector.
  • Optimització de Recursos: Identifiquem àrees on es poden fer millores per a optimitzar els teus recursos de TI. Això pot incloure l’actualització de maquinari o programari, la reconfiguració de sistemes o la implementació de noves tecnologies.
  • Informe Complet: En finalitzar l’auditoria, et proporcionem un informe complet que detalla les nostres troballes i recomanacions. Aquest informe et proporcionarà una base sòlida per a prendre decisions informades sobre la teva infraestructura de TI.
  • Pla d’Acció: Amb base en les nostres troballes, t’ajudem a desenvolupar un pla d’acció per a abordar qualsevol problema identificat durant l’auditoria i optimitzar la teva infraestructura.

A Dactil, ens enorgulleix oferir auditories informàtiques integrals i orientades a resultats. El nostre objectiu és ajudar-te a obtenir el màxim valor de la teva inversió en tecnologia i garantir que la teva infraestructura estigui llesta per a enfrontar els desafiaments del futur. Contacta’ns avui mateix per a descobrir com les nostres auditories informàtiques poden beneficiar a la teva empresa.