10 Trucs de cerca de Google

10 Trucs de cerca de Google

Google és un cercador fantàstic i disposa d’una sèrie de trucs força interessants a l’hora de trobar el que estem buscant a Internet, és molt possible que no els coneguis, aquí et farem un recull dels més interessants o curiosos i al final de l’article tens un enllaç per veu-rel´s tots.

1. Historial de cerca. Si vols veure un historial de les cerques que has realitzat, només has d’anar a www.google.com/history. Et pot ser pràctic per tornar a anar a un lloc que ja havies visitat.

2. Cercar una frase exacta. Si vols trobar una frase exactament com l’has escrit i amb el mateix ordre, només has de posar unes cometes al principi i al final per exemple “coses per fer a barcelona”.

3. Cercar dins d’un lloc web. Si volem trobar un contingut a dins d’una web determinada, tenim el comandament :site, per exemple si volem trobar contingut relacionat amb virus a la web www.dactil.net posarem virus site:dactil.net.

4. Cerca pàgines relacionades. Si per exemple t’agrada la web del barça i vols trobar webs relacionades, només has de posar :related, per exemple related:www.fcbarcelona.cat.

5. Conversions numèriques. Vols convertir de metres a polzades o de nuevos soles peruans a Euros? només ho has d’escriure de la següent manera, primer de tot la quantitat, llavors unitat origen i unitat de destí, per exemple 3 nuevo sol peruano a euro o 5 metres a polzades.

Nuevo sol

6. Saber el temps d’un lloc. Vols saber quina temperatura fa a un lloc determinat i quina previsió meteorològica hi ha? Escriu temps i el lloc, per exemple temps kuala lumpur.

Captura 1

7. Càlculs matemàtics. Vols calcular qualsevol formula? només ho has d’escriure i sortirà el resultat, 400+21%/4.

8. Cerca per codi postal. Si poses el codi postal al costat de la cerca, sortiran els llocs propers, per exemple pizza 08208.

9. Vols. Per saber els vols que surten des d’un lloc determinat només hem d’escriure vols des de i la ciutat, per exemple vols des de girona.

10. Veure el mapa. Per veure el mapa d’un lloc determinat només hem d’escriure el nom o el codi postal seguit de la paraula mapa. Per exemple Vilassar de mar mapa.

Captura 2

Hi ha molts més trucs disponibles, si vols els pots veure tots a aquesta pàgina.

Espero que el tema d’avui us hagi agradat, fins la propera!

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

 

No Comments

Post A Comment