3 complements imprescindibles per Mozilla Thunderbird

3 complements imprescindibles per Mozilla Thunderbird

¿Encara no coneixes Thunderbird? passa per aquí. Una de les funcionalitats que més m’agrada del programa de correu Thunderbird, és la possibilitat de posar-hi complements, o sigui, programes que afegeixen funcionalitats noves i molt interessants, he fet una petita llista dels tres complements que em són més útils, per si us pot ajudar:

Evernote Tab. Si no coneixes el programa Evernote, no saps e que t’estàs perdent, és un programa fantàstic per poder crear recordatoris, notes, avisos, etc… És tant complet que permet el treball en equip, gestió de projectes, documentació, en fi, una passada. Mitjançant aquest complement no cal que tinguis Evernote i Thunderbird separats, pots tenir-ho tot junt, cosa que va molt i molt bé. Aquí en tens un manual propi.

Google Calendar Tab. Si treballes amb el calendari de Google, et pot ser molt pràctic instal·lar aquest complement, ja que afegeix una pestanya on surt el teu calendari de Google i pots gestionar-lo de la mateixa manera que ho faries amb un navegador.

gContactSync. Amb aquest complement, pots sincronitzar els teus contactes del Gmail a la llibreta d’adreces del mateix Thunderbird, si fas canvis al Thunderbird van al Gmail i a tots els dispositius el tinguis sincronitzat, a l’inrevés igual, si modifiques des d’un altre dispositiu ho canvia al Thunderbird.

Com s’instal·len? Doncs has d’anar al botó amb les tres ratlletes a dalt a la dreta i fer clic a Complements.

Thunderbird

Veuràs que a la dreta i ha un espai per cercar, escriu el complement que vulguis, nom, tipus, etc.. ell et trobarà tot el que hi estigui relacionat.

Thunderbird

Llavors al costat del complement veuràs que hi ha un botó que diu Instal·la, fes-hi clic i segueix les instruccions.

Thunderbird

Un cop hagis instal·lat els complements Evenote Tab i Google Calendar veuràs unes icones noves a dalt a la dreta del Thunderbird, fes-hi clic.

Thunderbird

Llavors se t’obriran les pestanyes dels programes i ja ho tindràs integrat al Thunderbird.

Thunderbird

Amb el gContactSync simplement et demanarà l’usuari i paraula de pas del correu de Google per tal de sincronitzar els contactes. Els trobaràs al botó que diu Llibreta d’adreces.

Thunderbird

Bé, espero que us sigui d’utilitat.

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

 

No Comments

Post A Comment