Bloquejar els gràfics i imatges al navegador (Firefox)

Bloquejar els gràfics i imatges al navegador (Firefox)

Quan fem servir una connexió Internet mòbil, com per exemple una connexió compartida amb un telèfon mòbil o un mòdem USB, hem de tenir en compte que tenim un límit de consum màxim i si el superem, llavors la connexió anirà molt més lenta. Si navegues per Internet, totes les pàgines van plenes de fotos i gràfics que fan que aquest consum augmenti considerablement, si t’interessa llegir, més que veure fotos, et pot ser pràctic desactivar les imatges al navegador, o sigui que només es vegi el text i els enllaços. Ho farem amb el navegador Firefox, el meu favorit, si no el tens instal·lat, segueix aquest enllaç.

El Firefox, té molts complements fets per diverses persones d’arreu del món, per tant el primer que farem és anar a aquesta pàgina i farem clic a sobre d’afegir al Firefox, això instal·larà el complement que es diu Image Block.

Captura de 2014-08-01 13:35:18

Sortirà un avís i farem clic sobre Instal·la, llavors ens demanarà reiniciar el Firefox i li direm que sí.

Quan engegui el Firefox, veurem que a la part superior de la dreta del programa, hi ha un nou botó amb el dibuix d’una foto , quan vulguem desactivar les imatges, només hem de fer-hi clic a sobre i apareixerà un símbol de prohibició, a partir de llavors no es carregarà cap foto a totes les pàgines que veiem. Si volem tornar a veure les imatges, tornarem a fer-hi clic a sobre.

Captura de 2014-08-01 13:40:02Captura de 2014-08-01 13:41:24
Diferents estats del complement

Bé doncs això és tot per avui.

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

 

No Comments

Post A Comment