Com canviar el disc dur d’un Macbook Pro mid 2009

Com canviar el disc dur d’un Macbook Pro mid 2009

Pots tenir varis motius per canviar el disc del teu Macbook Pro. Ara que hi ha discos sòlids i híbrids tan econòmics pot ser un bon moment per donar-li nova vida al teu ordinador, no  només anirà més ràpid, sinó que podràs tenir més espai lliure, també pot ser que el disc que tens hagi fallat. En qualsevol cas, aquí podràs veure el procediment per posar un disc nou. Necessitarem un tornavís d’estrella de precisió i un Torx del 6. Si el disc vell encara funciona, recomanaria fer una còpia de seguretat del Time Machine abans de desmuntar, per tal de restaurar les dades quan hi hagi el disc nou instal·lat. Si vols tinc un manual de Time Machine a aquesta pàgina.

Per començar, li donarem la volta a l’ordinador i traurem tots els visos de la tapa del darrera. Un cop trets, amb compte de no perdre’ls, com pots veure a la imatge, n’hi ha tres de més llargs, caldrà pensar-hi a l’hora de tornar a posar-los.

IMG_5986

Ara ja podràs obrir la tapa i podem accedir al disc dur.

IMG_5987

Traurem els visos que us marco a la imatge.

Macbook Pro

Llavors ja podrem retirar la peça que reté el disc dur.

IMG_5991

I traurem el disc dur desendollant abans el connector Sata.

IMG_5992

Ara, haurem de treure els Torx que porta el disc als costats.

IMG_5993

Com a nou disc, en aquest cas, hem triat un Toshiba Híbrid, ja que t´una bona relació qualitat / preu. Per si no ho saps hi ha tres tips de discos, normals, híbrids o sòlids. Els normals són els d’agulles de tota la vida, els més lents de tots però també els més econòmics, els híbrids, combinen agulles i memòria sòlida, costen una miqueta més però són més ràpids que els normals, per últim, els més ràpids de tots són els sòlids, que ja no porten agulles, és memòria digital però com a desavantatge, també són els més cars de tots. Bé doncs, tornem a posar els Torx al seu lloc.

IMG_6075

Connectem el cable Sata i instal·lem de nou el disc.

IMG_6077

Cargolem els visos de la peça retenidora.

IMG_6078

I tanquem de nou l’equip.

IMG_6079

Llestos!

Macbook Pro

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment