Com desmuntar i recuperar les dades d’un disc portàtil

Com desmuntar i recuperar les dades d’un disc portàtil

Els discos durs portàtils que encara funcionen amb agulles (mecànics), són una mica delicats. La majoria de vegades que no podem llegir les dades que conté, acostuma a ser per fallada del mateix disc i no de la caixa externa, però en alguns casos per sort, és la caixa i per mirar-ho podem provar de treure el disc de la caixa i endollar-lo a un lector de discs durs o directament a un ordinador de torre per tal de recuperar les dades. Poso aquest manual d’exemple amb un disc Maxtor Basics Desktop Storage. Només necessitarem un tornavís pla  i un d’estrella.

ATENCIÓ: Aquest procediment anul·la la garantia del producte.

Maxtor

El primer que farem, és treure l’adhesiu del darrera i descargolar el vis.Maxtor

Llavors amb compte, amb el tornavís pla, farem cunya per tal de treure les grapes d’un dels costats.

Maxtor

Llavors l’altre costat.

Maxtor

Ja podem retirar la tapa i accedir a la carcassa del disc, ara descargolarem els visos, amb compte que no us deixeu el de l’esquerra de la foto.

Maxtor

Li donarem la volta i traurem els de l’altre banda.

IMG_5871

Retirem els adhesius dels costats.

Maxtor

I per fi ja podem accedir al disc.

Maxtor

El retirarem estirant cap enfora.

Maxtor

Un cop ja tenim el disc a fora, podem connectar-lo a un ordinador de sobretaula o a un lector de discs extern, nosaltres en tenim de la marca Freecom per 30 € + IVA aproximadament que llegeix discs de 2,5 ” i 3,5 “.

FRE_HL_228666_56137_4_Particolari_BIG

Si al connectar-lo a l’ordinador no pots veure els fitxers, és molt possible que el disc dur estigui fallant, si vols aquí hi ha un manual per intentar recuperar dades perdudes, sinó pots contractar els nostres serveis de recuperació de dades, et farem un pressupost sense compromís.

Bé, sort!

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment