Com esborrar una carpeta o fitxers amb noms massa llargs al Windows

Com esborrar una carpeta o fitxers amb noms massa llargs al Windows

Si et trobes alguna vegada, amb una carpeta o fitxer amb una ruta tan llarga, que Windows no ho pot esborrar, et pot servir saber que, mitjançant Robocopy, podràs fer-ho.

El primer que has de fer, és obrir una finestra de símbol del sistema, que potser coneixeràs per CMD i si no ho coneixes tant se val, segueix les següents instruccions.

Prem la tecla Windows (la que té un logotip de Windows al costat de Alt esquerre) i la tecla R a la vegada i s’obrirà una finestra, llavors escriu cmd i prem enter o fem clic a d’acord.

Win + R

Llavors s’obrirà una finestra de MSDOS de color negre i lletres blanques, a partir d’aquí, tot ho farem escrivint, res de finestres.

Anirem a buscar la carpeta que volem esborrar, per fer això, haurem d’anar a l’arrel del disc, per tant escriurem cd.. i premerem enter per anar enrere, veuràs que vas pujant en la jerarquía de carpetes cap amunt, fes-ho fins que arribis a la principal, o sigui quan posi C:\>.

MSDOS

Ara, haurem de localitzar la carpeta que volem esborrar, per exemple si està a c:/fotos/londres haurem d’escriure el següent (ATENCIÓ: després de cada línia has de prémer enter i fotos i londres és un exemple, tu hauràs de posar el nom real de les teves carpetes):

cd fotos
mkdir carpetabuida
robocopy carpetabuida londres /s /mir
rmdir carpetabuida
rmdir londres

Si tot ha anat bé la carpeta hauria de desaparèixer, amb aquest mètode, vaig aconseguir esborrar una carpeta que se’m resistia. Gràcies a aquest fòrum, on vaig trobar la solució i a l’usuari Benoit, que la va publicar.

Fins una altre!

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment