Com treure l’avís d’actualització a Windows 10

Com treure l’avís d’actualització a Windows 10

Microsoft està fent una campanya per tal que, els que tenen un equip amb Windows 7 i 8 s’actualitzin a Windows 10 de forma gratuïta.

Windows 10

Aquesta icona d’avís apareix a a l’àrea de notificació (cantonada de baix a la dreta de Windows) automàticament i és difícil desempallegar-se’n. A més si tens activades les actualitzacions recomanades a Windows, Windows 10 descarregarà automàticament els fitxers necessaris per instal·lar-se sense demanar-te permís i si fas clic sense fixar-te a actualitzar et pots trobar que quan arrenquis l’ordinador ja s’hagi actualitzat, si aquest és el teu cas hi ha manera de tornar enrere el procés, per saber com fes clic aquí.

Windows 10

Si bé que ofereixin una actualització gratuïta és d’agrair, no es recomana actualitzar de seguida que surt un nou sistema operatiu ja que acostumen a haver-hi incompatibilitats perquè encara no està del tot afinat. Per altre banda, també hi ha hagut avisos que Windows 10 envaeix la privacitat més que les versions anteriors cosa que hauries de saber abans d’actualitzar. És possible que alguns de vosaltres vulgueu esperar i us pregunteu com treure aquest avís, o inclús no necessiteu actualitzar ja que ja esteu satisfets amb la versió actual, us explicaré com.

Opció 1 mitjançant un programa

Existeix una eina que es diu GWX Control Panel o GWX Stopper que ens permet treure definitivament l’avís d’actualització i no només això, també hi ha una sèrie d’extres com poder esborrar els fitxers temporals que descarrega Windows 10, els quals ocupen gigues d’espai innecessàriament.

Per tal de descarregar el programa anirem a la seva web fent clic aquí i el baixarem. Un cop baixat l’obrirem, ja que no cal instal·lar-lo, simplement acceptar les condicions d’ús.

GWX

Llavors s’obrirà el programa i ens donarà una sèrie d’informacions.

GWX Control Panel BETA
Font: Ultimate Outsider blog

Si t’hi fixes en aquest cas Windows ja ha començat a preparar l’actualització i tenim una sèrie de botons per poder controlar-ho ja que Microsoft de moment no ha simplificat aquest procés, per sort el creador d’aquest programa si.

El primer botó que diu Close Get Windows 10 App ens permet treure temporalment l’avís d’actualització. El segon botó anomenat Disable Get Windows 10 App el treu de forma permanent. També recomano fer clic al que diu Disable Operating System Upgrades ja que d’aquesta manera ens assegurem que no se’ns instal·larà un nou sistema operatiu des de Windows Update per error. L’última opció anomenada Clear Windows Update Cache només es recomana en cas de tenir problemes en les actualitzacions després de fer servir aquest programa.

Opció 2 Manual

El primer que farem serà anar al Tauler de control / Sistema i seguretat / Windows Update.

Windows 10

Llavors a baix a l’esquerra farem clic a Actualitzacions instal·lades.

Windows 10

Buscarem l’actualització KB3035583 mitjançant el quadre de cerca de dalt a la dreta.

Windows 10

Un cop surti a la llista farem clic a sobre amb el botó dret i després a des-instal·lar.

Windows 10
Captura de pantalla de 2015-08-27 02:45:16

Quan hagi acabat ens demanarà reiniciar, ho farem i en principi hauria de desaparèixer la icona de notificació. Si per el que sigui es torna a instal·lar de nou, el que farem, és tornar-la a des-instal·lar, buscar actualitzacions manualment i demanar que amagui la actualització número KB3035583.

¡Fins aviat!

Font: Howtogeek.com

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

 

Tags:
No Comments

Post A Comment