Descarregar el DVD de Windows 7 legalment (Actualització Microsoft ha eliminat els enllaços)

Descarregar el DVD de Windows 7 legalment (Actualització Microsoft ha eliminat els enllaços)

Si tens Windows 7 (Home premium, Professional o Ultimate) i necessites tornar-lo a instal·lar o vols arrencar des del DVD per realitzar alguna tasca de manteniment com una restauració i no tens els discos que venien d’origen, pots descarregar-lo legalment des d’aquesta pàgina.

Lògicament necessitaràs el número de sèrie de la llicència de Windows, que segurament trobaràs en una etiqueta al darrera de l’ordinador. Descarrega la versió que correspongui al teu ordinador o no funcionarà, desprès pots gravar la imatge ISO a un llapis de memòria o a un DVD amb aquesta utilitat, els passos són els següents:

Primer de tot instal·larem la utilitat i després obrirem el programa, farem clic a Browse i cercarem la imatge ISO de Windows 7, crec que també funciona amb Windows 8.

Windows 7 USB

Després seleccionarem si volem gravar-la en un DVD o USB, en aquest cas he seleccionat USB però l procediment és similar amb un DVD.

Windows 7 USB

Seleccionarem el pen drive que volem fer servir.

Windows 7 USB

I finalment, farem clic a Begin copying.

Windows 7 USB

Quan acabi ja tindrem l’instal·lador de Windows 7 al pen drive i podrem arrencar des d’ell, comentar-vos que la ISO està en anglès, ja que fins on jo arribo, és la única que dóna Microsoft, però les eines funcionen igual i si instal·les, fàcilment es pot passar a català amb aquest manual.

Bona sort!

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment