ERROR 0X803FA067 AL PASSAR DE WINDOWS 10 HOME A PRO – SOLUCIONAT

A man holds a Bible surrounded by keys

Recentment ens vam trobar amb el problema que comentem al títol. Vam comprar un un equip Lenovo Yoga 530 que portava Windows 10 Home, al voler fer-lo servir en un entorn de treball empresarial es va decidir comprar una llicència de Windows 10 PRO. El problema és que al posar la nova clau de producte ens donava l’error 0x803fa067.

No enteníem el que passava, la clau evidentment era totalment legal per el que no hi hauria d’haver cap problema. Finalment després de dedicar-hi una bona estona vam trobar la solució a la web d’uns col·legues de professió anglesos.

Per estrany que sembli la solució rau en desconnectar d’internet just abans de fer clic a realitzar la actualització, o sigui posem la clau, la donarà com a vàlida i llavors ens demana autoritzar el canvi, en aquest moment desconnectem d’internet i procedim al canvi.

Per estrany que sembli va realitzar el canvi de versió perfectament, si us passa el mateix proveu-ho, segurament us funcionarà com a nosaltres, imaginem que es tracta d’algun “bug”.

Kudos als companys de Lincoln IT solutions.

Font: http://www.lincolnitsolutions.co.uk/blog/index.php/upgrading-windows-10-home-to-windows-10-pro-error-code-0x803fa067Guardar

No Comments

Post A Comment