Firefox Sync o com tenir el navegador sincronitzat a tots els dispositius

Firefox Sync o com tenir el navegador sincronitzat a tots els dispositius

Una eina pràctica si tens varis dispositius, per exemple, un ordinador, smartphone o tauleta, és poder tenir les teves pàgines web favorites sincronitzades a tot arreu. Això et permet, poder organitzar les pàgines que més visites per carpetes i a qualsevol dispositiu que utilitzis es veuran. A més una altre cosa interessant és, que si vols, pots sincronitzar també l’historial i les paraules de pas dels teus llocs d’Internet, per no haver de introduïr-les cada vegada.

Mozilla Firefox, està disponible per Linux, MacOs, Windows i Android. Per discrepàncies amb Apple, de moment, no hi ha versió per iOs, així que si tens un telèfon o tauleta de la marca de la poma i vols poder sincronitzar el navegador, et recomano que facis servir Google Chrome o Safari.

Bé doncs, ¿comencem?

Abans que res, hem de descarregar i instal·lar el Firefox, si el vols posar a l’ordinador, el pots trobar a aquesta pàgina, si el vols per el teu telèfon o tauleta Android, l’hauràs de baixar de la botiga de Google (Google Play) des del teu dispositiu . Un cop el tinguis instal·lat a tot arreu, anirem a crear un compte Sync. Això ho farem des de la icona del menú (tres ratlles horitzontals) i després farem clic a Inicia la sessió al Sync. Llavors, farem clic a Primers passos i escriurem les nostres dades per registrar un compte.

Firefox Sync Firefox Sync Firefox Sync
Passos a seguir per crear un compte al Sync, si vols veure les imatges més grans, fes clic a sobre.

Abans d’acabar, podem seleccionar que volem sincronitzar.

Firefox Sync

Un cop hagi finalitzat el procés, aquest dispositiu ja el tenim sincronitzat. Ara hauríem d’anar a l’altre dispositiu i des del menú del Firefox buscar Sync i introduir el correu i contrasenya que hem registrat i així amb tants com vulguem, si mirem els favorits, veurem que ja s’estan sincronitzant. És tant fàcil que sembla màgia.

Bé doncs, espero que et faci servei. Fins aviat!

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment