Fotos i vídeos gratis sense restriccions

Fotos i vídeos gratis sense restriccions

Hola a tots, amb l’expansió mundial d’Internet cada cop hi ha més persones que tenen un bloc, una pàgina web o un canal de vídeo propis. El mateix passa a nivell empresarial i per poder portar-ho a terme es necessiten continguts, ja siguin fotos, vídeos o gràfics.

Fins ara hi havien diverses pàgines on es podien trobar aquests continguts, els quals són de pagament i les imatges que podíem trobar gratuïtament amb drets d’us i reproducció a Internet tenien molt poca qualitat i diversitat, doncs bé això està canviant.

L’altre dia de casualitat vaig descobrir una pàgina on es poden trobar fotos i vídeos  completament gratuïts amb llicència creative commons CC0 la qual ens permet fer-ne l’ús que vulguem tant a nivell personal com empresarial, cosa que és fantàstica, aquesta pàgina es diu pixabay.


Fotos i vídeos gratis a InternetCaptura de la pàgina d’inici de pixabay

La pàgina és ben senzilla i pràctica, simplement hem d’escollir si busquem Imatges, fotos, vectors, il·lustracions i vídeos o directament deixar All images si volem una cerca genèrica i ens mostrarà tots els resultats, podem fer cerques en anglès i per el que he vist també en castellà.

No és necessari registrar-se si no volem, simplement fem clic a sobre de la imatge que volguem i llavors fem clic de nou a sobre de Free Download, ens demanarà que seleccionem la qualitat de la imatge i després que escrivim el número que ens indica o captcha i el contingut multimèdia començarà a baixar.

Fotos i vídeos gratis a Internet

Francament la trobo molt interessant i pràctica, espero que vosaltres també!.

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites assessorament? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment