Pedaç virus Wannacry per Windows KB4012598 (XP, Vista, Server, etc…)

Pedaç virus Wannacry per Windows KB4012598 (XP, Vista, Server, etc…)

Hola a tots i totes, la veritat es que últimament els virus Ransomware (per si no ho saps son virus que encripten els fitxers del teu ordinador i exigeixen diners a canvi) són una plaga, normalment els rebem en correus electrònics però en el cas de l’últim virus anomenat Wanacry ha estat una infecció que a no ser que l’ordinador estigués actualitzat no calia ni tan sols la interacció de l’usuari per quedar infectat, el virus simplement es propagava d’ordinador en ordinador automàticament degut a un problema de seguretat en el sistema operatiu Windows.

En el cas de Windows XP ja fa temps que Microsoft no l’actualitza però la infecció ha estat tan gran, que inclús han fet una excepció i han tret un pedaç també per aquest sistema operatiu.

Recomano a tots els usuaris de Windows que l’instal·lin l’abans possible. El pedaç el podeu trobar a les actualitzacions de sistema però si preferiu aplicar-lo manualment el podeu descarregar i instal·lar des del següent enllaç, hi trobareu vàries versions per diferents edicions de Windows:

Descàrrega de pedaç per Windows virus Wannacry KB4012598

Espero que us sigui d’ajuda.

¡Fins aviat!

Fonts:

https://blog-conocimientoadictivo.blogspot.com/2017/05/actualizacion-de-seguridad-para-windows.html

https://answers.microsoft.com/es-es/windows/forum/windows_10-windows_install/actualizacion-de-windows-10-y-windows-xp-parche/e08eff4d-4041-478b-9670-f2e78462d8d2

 

 

Tags:
No Comments

Post A Comment