Software DELSOL, facturació, comptabilitat, nòmines i punt de venda, gratis

Software DELSOL, facturació, comptabilitat, nòmines i punt de venda, gratis

¿Necessiteu un programa per portar la facturació, comptabilitat, nòmines o un punt de venda? ¿Que es pugui instal·lar a varis llocs de treball? ¿I gratis? Avui us parlaré d’uns programes que em semblen molt interessants. Abans que res, felicito els creadors pel fet de que encara que sembli estrany els donen de forma gratuïta o sigui que els podeu descarregar i fer servir sense cap cost i la veritat és que això en aquest sector no és habitual. Es poden tenir instal·lats a un sol ordinador o si volem a un ordinador central (servidor) i als ordinadors clients per poder treballar vàries persones a la vegada (en el cas que tinguem una empresa una mica més gran) i també permeten multi empresa entre d’altres coses.

Els programes que podeu descarregar per separat són: ContaSOL (comptabilitat), FactuSOL (facturació), NominaSOL (nòmines), EstimaSOL (estimacions) GestorSOL (gestió comercial) i N!Preventa (gestió de les vendes des del telèfon).

L’única limitació, és que els programes no es poden actualitzar i no es dona suport tècnic, com és lògic, però inclús en aquests casos, el cost segueix sent molt competitiu començant per 110 € + IVA / any i no cal renovar-ho obligatòriament. Coneixent una mica el sector penso que està força bé i pagar un any pot ser una manera d’agrair l’esforç que dediquen al programa. Si voleu més informació o descarregar-los de forma gratuïta a la seva web:

http://www.sdelsol.com

Si us agrada algun dels seus programes i voleu contractar el servei de manteniment, us ho podem gestionar nosaltres.

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment