Tres plugins WordPress imprescindibles

Tres plugins WordPress imprescindibles

WordPress és una eina fantàstica per gestionar pàgines web i molt popular, però això fa que sigui objecte de diversos atacs que poden ser més o menys greus. Al WordPress s’hi poden afegir plugins o sigui, programes que afegeixen noves funcionalitats a la teva web. És per això que us en recomano tres, orientats a la seguretat, que per mi són imprescindibles i que instal·lo de seguida que dono d’alta un nou WordPress.

3. Stop Spammer Registration. El primer que et pots trobar, si has permès el registre de nous usuaris al teu WordPress, és que un bon dia, et trobis desenes o centenars d’usuaris nous, que s’han donat d’alta i evidentment no són usuaris del teu lloc web, sinó que algú amb males intencions, els ha creat per tal d’enviar Spam o ves a saber què. Bé doncs, mitjançant aquest plugin pots reduir moltíssim això. Eina gratuïta.

2. Wordfence. El podríem considerar l’antivirus i tallafocs del WordPress, si algú intenta atacar la teva web, el plugin bloqueja l’accés de l’atacant i la IP queda registrada a tots els usuaris que tinguin Wordfence. A més, en les versions de pagament, ens permet autenticar des del mòbil o reparar un lloc atacat. Eina gratuïta o Premium.

1. BackUpWordPress. Si tota la resta falla, més val tenir una còpia de seguretat del WordPress. Amb aquesta eina, podràs fer una còpia automàtica les hores i els dies que decideixis i en les versions de pagament fins hi tot pots enviar-la a un Google Drive, Dropbox o FTP o SFTP. Molt recomanable. Eina gratuïta o Premium.

Espero que aquests consells t’ajudin a millorar la seguretat del teu WordPress, fins aviat!

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment