Windows 10 gratis per els usuaris de Windows 7, 8 i 8.1

Windows 10 gratis per els usuaris de Windows 7, 8 i 8.1

Windows 10 està a punt de sortir del forn i per primera vegada a la història, Microsoft ha decidit oferir l’actualització gratuïta a Windows 10 als usuaris que tinguin Windows 7, 8 o 8.1. Una bona notícia sens dubte, a falta de saber què tal serà la nova versió de Windows.

¿Com demanar-ho?

Si ets usuari d’alguna de les versions anterior que he comentat, és possible que t’hagi sortit una icona petitona amb el logotip de Windows a l’àrea de notificacions que pots trobar a baix a la dreta, al costat de l’hora.

2

Si fem clic a sobre d’aquesta icona, s’ens obrirà una finestra que ens demanarà el nostre correu electrònic, el facilitarem i d’aquesta manera farem efectiva la reserva per la sortida oficial, el dia 29 de juliol. L’ordinador descarregarà automàticament quan estiguin disponibles, els fitxers necessaris per fer l’actualització i quedarà pendent de que nosaltres acceptem per aplicar-la.

1

Recomano com sempre, esperar una mica abans d’actualitzar i estar segur que la versió serà compatible amb els nostres programes i dispositius i sobretot en cas de fer-ho tenir una còpia de seguretat imatge de sistema per si de cas.

Bé doncs, enhorabona a Microsoft per aquesta iniciativa.

¡Fins aviat!

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

Tags:
No Comments

Post A Comment