Què coi és el… SPAM o correu brossa

Què coi és el… SPAM o correu brossa

Doncs bàsicament correu electrònic no desitjat que ens envien per tal de treure un benefici econòmic. Segur que saps de què parlo, ens volen vendre préstecs, estris de tot tipus, medicaments i en molt casos estafar-nos. El SPAM o correu brossa és una plaga actualment a Internet que genera una gran pèrdua de temps i de diners.

Normalment els correus que ens envien, tenen una opció al final per donar-nos de baixa però de vegades això es fa servir per saber si el nostre correu està actiu i llavors els spammers comercien amb el nostre correu, venent llistes senceres de correus actius a empreses i organitzacions interessades en enviar aquest tipus de correus.

Recomanacions

  • No donar-se d’alta a llocs web pocs fiables com per exemple pàgines de programes que poden ser pirates, pornografia o joc o en tot cas fer servir un correu electrònic diferent de l’habitual per tal de no infectar el nostre correu personal o empresarial.
  • Descarregar un programa anti-spam dels molts que hi han a Internet per el nostre correu electrònic, ja sigui Thunderbird, Outlook, etc… Aquests programes identifiquen automàticament aquest tipus de correus i els posen a una carpeta per tal que no haguem de esborrar-los manualment, estalviant-nos una pila de temps.
  • No posar el nostre correu electrònic visible públicament a Internet. Els Spammers fan servir programes que es dediquen a cercar adreces de correu electrònic automàticament a pàgines web, per tant si posem el nostre correu a una pàgina visible públicament, és possible que el capturin i ens comencin a enviar correu brossa a tort i dret.

T’ha agradat aquest article? doncs comparteix-lo!

Fins aviat.

logo
Manteniment Informàtic per empreses a Barcelona
¿Necessites ajuda? Telèfon gratuït 900 834 907

No Comments

Post A Comment